Regler for Zeniamar 9
 1. Feiring eller sammenkomster, støy fra TV-og radioapparater
  Beboerne må ikke forstyrre andre beboere, og holde støynivået på et akseptabelt nivå. TV, musikkanlegg og annet, må brukes hensynsfullt, og det må være ro kl. 24.00.

 2. Klesvask og klær over balkonger og vinduer
  Det er forbudt å henge klær og annet over balkonger og vinduer. Bruk tørkestativ til dette. Det er også forbudt å henge andre objekter over balkongene. Planter kan monteres hvis de er sikret.

 3. Tilgang til fellesområder
  Tilgangen til fellesområdene må gjøres gjennom eksisterende porter ved hjelp av nøkkelen. Beboerne må sørge for at portene holdes låst hele døgnet.

 4. Dyr i fellesområder
  Dyr er ikke tillatt i bassengområdet. De må alltid være i bånd inne på området.

 5. Kasting av søppel og fellesarealer
  For å unngå lukt og annet må ikke boligens søppel kastes i områdets søppelkasser. De må kastes i offentlig grå containere utenfor området. Styret vil be om flere containere for sommersesongen.

 6. Bruk av bassengområdet, eksklusivitet, begrensninger
  Det er en eksklusiv rett til bruk av bassenget for eiere og leiere av området. Eieren er ansvarlig for eventuelle skader forårsaket av deres leietakere / besøkende i fellesområder. Det er forbudt å bade naken. Bassengets åpningstider er 07:00 og 22:00.

 7. Bruk av hoppeslott, ballspill i hager og basseng området
  Oppblåsbare leker må fjernes fra bassengområdet når dette forstyrrer andre brukere. Farlig spill / sport er forbudt. Det er lov å spille myk idrett når de ikke forstyrrer andre eiere / brukere.

 8. Barn i bassengområdet, parasoller, mat og drikke, bokser og glass eller skarpe gjenstander i basseng og hage
  Alle barn må alltid ledsages av en voksen i bassengområdet. Mat er tillatt hvis bassengområdet holdes rent og ryddig, det er ikke tillatt å ta med bokser / glass eller andre skarpe gjenstander ut til bassengområdet. Det er forbudt å sette opp parasoller i hageområdet. Ved inngangen ved bassenget, er det et skilt med bassengets regeler.

 9. Formål
  Bøter kan bli belastet eierne av eiendommene, dersom reglene ikke blir fulgt.