Om boligen vår

 
Leiligheten ligger i trivelige Zeniamar 9, et populært leilighetskompleks ved Playa Flamenca, sør for Torrevieja (5 km.) på Costa Blanca-kysten. En kort spasertur til havet. Zeniamar 9 er et lukket område med stort, flott svømmebasseng for barn og voksne, to boblebad, grøntområde og eget klubbhus. Klubbhuset inneholder treningsrom, garderobe, badstue, bordtennis, dart, felles stue med sittegrupper og peis.

CasaMilla er en pent innredet endeleilighet over to plan med bruttoareal på 152 m2, derav 2 terrasser på til sammen 55 m2. Den ligger i gangavstand til det meste i et populært område. Man har supermarked, bank, apotek, lege, restauranter, strand og Torrevieja by like i nærheten. Leiligheten ligger over bakkenivå og har egen inngang. Fordi leiligheten ligger sør-øst-vendt, er det tilgang på sol fra morgen til kveld. Det er sengeplass til fem personer og aircondition i stue, loftstue og på begge soverommene.

Det er fibernett (300Mb) og trådløst nettverk i leiligheten, samt Chromecast og Apple TV.

Nedre plan:

Gang, bod, to soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til veranda.

Bad: toalett, bidet, vask, badekar m/dusj og hårføner

Bod: støvsuger, vaskeutstyr, lagringsplass.

Soverom 1: dobbeltseng og garderobe, rommet har aircondition.

Soverom 2: køyeseng og en enkeltseng. Garderobe, rommet har aircondition.

Kjøkken: Velutstyrt kjøkken med kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, frityrkoker, strykejern/-brett, vaskemaskin. Kjøkkenet har spisegruppe med plass til seks.

Stue: sofagruppe, TV (42"), rommet har aircondition, utgang til veranda.

Det er innstallert fibernett (300Mb) og trådløst nettverk.

Øvre plan:

Loftstue: sovesofa, rommet har aircondition og utgang til takterrasse.

Bad: toalett, vask og dusjhjørne.

Takterrasse: usjenert, stor terrasse i vinkel med kjøkkenbenk med vask og vannkran, strømuttak. Det er sofagruppe, spisebord og stoler til 6 pers. på terrassen. Terrassen har markise/pergola.

Spisesteder, barer, frisør og butikker finnes i gangavstand fra leiligheten.